Path of Exile-utvidelse har fått dato og trailer

Ta en titt på traileren for Path of Exile: The Fall of Oriath.

Kristian har reist på ferie, så jeg får midlertidig steppe inn som Spillhistories Path of Exile-korrespondent. Utvikler Grinding Gear Games har nemlig annonsert lanseringsdatoen til den neste Path of Exile-utvidelsen, The Fall of Oriath. Datoen er 4. august. I tillegg har de lagt ut en trailer fra ekspansjonen. Den kan du se under.

The Fall of Oriath byr på seks nye akter for det populære actionrollespillet. Kun en av dem, som blir akt fem i spillet, er helt ny – resten er nye (og tilsynelatende langt dystrere) versjoner av de første fem aktene. Her er det Kristian skrev da han sist snakket om spillet:

I stedet for at man begynner helt på nytt med akt én (på en høyere vanskelighetsgrad) etter å ha rundet de første fem aktene, vil man fra akt seks til ti spille gjennom modifiserte områder, kart og historier basert på de tidligere aktene. En fortsettelse av historien, i stedet for en gjentakelse, altså.

I tillegg får som seg hør og bør både ferdighetstre, utstyr og andre viktige spillmekanikker seg en overhaling, sammen med et nytt «Pantheon»-system som skal hjelpe deg med å slåss mot gudene i spillet.

Mer informasjon finner du hos Grinding Gear Games. Traileren:

Får litt Dark Souls-aktige vibber her.

2 kommentarer om “Path of Exile-utvidelse har fått dato og trailer”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.