Capitalism 2 er ute på Steam

Det økonomiske strategispillet er et av de beste av sin type.

Capitalism 2 har blitt relansert på Steam. Dette er et strategispill der målet er å bygge opp ditt eget forretningsimperium, og i motsetning til mange andre slike spill, gir det deg stor frihet til å velge hva du vil satse på. Du kan involvere deg i alt fra gruvedrift til dagligvarehandel, og du kan til og med velge å kun forholde deg til aksjemarkedet.

Slik lager man kameraer. Du husker dem, ikke sant?
Slik lager man kameraer. Du husker dem, ikke sant?

Samtidig må du forholde deg til en rekke andre selskaper, som også prøver å tjene penger. Men de er ikke bare konkurrenter; du kan for eksempel velge å kjøpe råmaterialer av andre, for bruk i dine egne fabrikker. Eller fylle dine egne supermarkeder med varer andre har produsert.

Spillet kom opprinnelig ut i 2001, men regnes fortsatt som et av de beste spillene av sin type (personlig liker jeg faktisk forgjengeren, Capitalism Plus, litt bedre). Utviklerstudioet Enlight har i senere tid også laget en oppfølger/ekspansjon basert på Capitalism 2, som heter Capitalism Lab. Denne er merkelig nok ikke tilgjengelig på Steam.

Capitalism 2 er også tilgjengelig på GOG.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.