Flashback kommer til Dreamcast

Klassikeren fra nittitallet får endelig en offisiell Dreamcast-versjon, sammen med offroad-spillet 4X4 Jam.

Den franske retroutgiveren JoshProd har annonsert at de vil lansere en offisiell Dreamcast-versjon av nittitallsklassikeren Flashback. Dreamcast-versjonen har blitt bygd opp fra bunnen av, med nye menyskjermer, innstillingsmuligheter og et skreddersydd kontrollsystem, og gir deg også muligheten til å lagre hvor du vil.

I tillegg får denne versjonen den fulle introsekvensen, som tidligere kun var tilgjengelig i PC-utgaven. Overføringen har blitt gjort ved hjelp av den originale kildekoden, og med lisenseierens fulle støtte. Flashback er, som du sikkert vet, et todimensjonalt plattformeventyr i Prince of Persia-stil. En nyversjon er på vei til Switch.

Offroad-racing fra Ungarn

JoshProd er også klare med en Dreamcast-versjon av PSP-spillet 4X4 Jam til konsollen. Dette spillet har også blitt lansert for Android og iOS, og er et offroadspill fra skaperne av kultklassikeren 1nsane. Spillet minner også svært mye om 1nsane, med mange av de samme elementene. Også denne versjonen er offisielt lisensiert, og du kan se en video under.

Mer informasjon om disse og et par andre utgivelser fra samme selskap, finner du på nettstedet The Dreamcast Junkyard. Begge spillene kan (straks) forhåndsbestilles fra et nettsted som heter RushOnGame.

Hm, hvis det kan komme en offisiell Dreamcast-versjon av Flashback i 2017, hvorfor er ikke spillets PC-versjon på GOG, mon tro?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.