Lyst på en kassettversjon av nylanserte Galencia?

Da vil utgiveren av Commodore 64-spillet høre fra deg.

Det Galaga-aktige romskytespillet Galencia er et av overraskende mange, nye Commodore 64-spill som har blitt lansert via digital distribusjon. Jeg kjøpte deg ved lansering, og syntes det er et skikkelig solid spill med kul presentasjon og et herlig fokus på detaljer.

Kassett?

Snart skal Galencia lanseres på diskett og cartridge via retroutgiver Protovision, men nå lurer de også på om noen er interessert i å ha spillet på kassett – og i så fall hva slags form de ønsker at denne kassettutgivelsen skal ta. Om du er interessert, kan du svippe innom nettstedet deres for å delta i avstemningen.

Forresten, om du er lysten på nye Commodore 64-spill, kan du også ta en titt på det ferske Planet Golf, et slags minigolfspill ikke helt ulikt Stickman Golf-serien på mobil, med herlig presentasjon og mange kule detaljer (samt en imponerende introsekvens). Personlig syntes jeg det er litt i overkant vanskelig, men det kan jo tenkes jeg er en pyse.

Galencia-trailer:

Og en Planet Golf-trailer i tillegg:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.