Vikingspillet Rune får åpen verden-oppfølger

Sytten år etter at originalspillet kom ut, viser det seg at vi nok en gang må tilbake til vikingtiden for å stanse ragnarok.

Human Head Studios fikk seg et kraftig skudd for baugen da Bethesda kansellerte deres svært lovende Prey-oppfølger, men heldigvis har de overlevd, og nå har de annonsert et nytt spill. Det heter Rune: Ragnarok, og er altså en oppfølger til det originale Rune-spillet som de lanserte i år 2000.

Åpent rollespill med brutal kamp

Rune: Ragnarok skal være et sandkassebasert åpen verden-rollespill, satt til et norrønt univers der verden er i ferd med å gå under. I denne verdenen kjemper guder, mytiske beist og mennesker en hard kamp for å overleve. Du må gi deg selv til en av gudene, for å få hans eller hennes hjelp og unike styrker, og bruke disse når du bekjemper både menneskelige og vandøde fiender.

Spilldetaljer har vi ikke så voldsomt mye av for øyeblikket, men det loves blant annet at du kan bruke skip for å seile til nye landområder, og skape dine egne, mektige våpen. I tillegg loves vi intens og brutal kamp.

Rune: Ragnarok har ikke noen utgiver, men finansieres av et selskap som heter ESDF Management. Du kan følge med på det offisielle nettstedet, og ta en titt på denne teaser-videoen.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.