Kick Off-skaperens nye fotballspill kommer til PC

Etter å ha vært eksklusivt for PlayStation-formatene en stund, kommer Dino Dini’s Kick Off Revival til Steam.

Det eldgamle rivaleriet mellom tilhengerne av Kick Off og Sensible Soccer fortsetter på Steam denne måneden. Først dukker den åndelige Sensible Soccer-oppfølgeren Sociable Soccer opp i «early access» den 7. september, og så kommer Dino Dini’s Kick Off Revival til plattformen den 12. september. Vi ser allerede frem til kranglingen på Steam-forumet.

Oppdatering: Sociable Soccer kommer dessverre ikke før 12. oktober, så Kick Off Revival får et lite forsprang.

Allerede ute på konsoller

Skyt, mann, skyyyt!
Skyt, mann, skyyyt!

Dino Dini’s Kick Off Revival har tidligere kommet til PlayStation 4 og Vita. Vær oppmerksom på at det ikke har fått udelt positiv mottakelse, og Dino Dini selv har også måttet tåle en del kritikk for måten han har forholdt seg til de mer negative tilbakemeldingene spillet hans har fått.

I PC-annonseringen understrekes det at Steam-versjonen vil nyte godt av oppdateringene PlayStation-versjonene har fått siden lanseringen fjor sommer.

For de uinnvidde er det her snakk om et fotballspill med høy hastighet, der du pent er nødt til å øve en god del før du blir god. Her har du ingen ballmagnet i fotballskoene, så hvis du ikke er forsiktig ender du fort opp med å løpe i én retning, mens ballen triller i en annen. Handlingen sees fra Kick Off-seriens tradisjonelle fugleperspektiv, og du bruker kun én knapp for å sparke ballen. Ikke ørten, slik som i FIFA.

Mer informasjon finner du på spillets Steam-side. Merk at du kan også forhåndsbestille hos Green Man Gaming og GamesPlanet, men du får uansett Steam-kode. Her er en trailer fra i fjor:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.