Kultklassikeren Pathologic får oppfølger

Nyversjonen blir oppfølger i stedet, og nå kan du se fem minutter med guffent gameplay fra spillet.

Det unike forstepersonseventyret Pathologic gjorde sterkt inntrykk da det dukket opp i 2005, og i en stund har utviklerne i Ice-Pick Lodge jobbet med en svært omfattende nyversjon av spillet. Nå har de imidlertid fått utgiver, og nyversjonen har blitt en oppfølger i stedet.

Pathologic er veldig mørkt, veldig dystert og veldig russisk.
Pathologic er veldig mørkt, veldig dystert og veldig russisk.

Bare navnet som er endret

Ice-Pick Lodge understreker at det fortsatt er snakk om det samme spillet, og at navneendringen er kosmetisk. En representant for utgiveren, tinyBuild, sier at spillet har fått et totall i tittelen for å markere at det er et annet prosjekt enn Pathologic Classic HD, og det er kanskje ikke så dumt. Pathologic Classic HD er en kraftig forbedret utgave av originalspillet, mens spillet som nå heter Pathologic 2 er bygd opp helt fra bunnen av som et moderne spill.

Ellers er det nå klart at Pathologic 2 skal lanseres i 2018, og at utviklingen vil bli åpnere nå som tinyBuild er involvert. Utover det skal det ikke være noen endringer. I forbindelse med annonseringen av navneendringen har Ice-Pick Lodge og tinyBuild også lansert en fem minutter lang video med opptak fra spillet:

Pathologic foregår i en by et sted øst i Russland, tidlig på nittenhundretallet. Byen er rammet av en mystisk pestsykdom (ingen zombier!), og du velger en av tre figurer som må reise til byen for å finne en kur før det er for sent. Spillet fungerer som en kombinasjon av eventyr, actionspill og overlevelsesspill, der tiden går ubønnhørlig videre og viktige hendelser finner sted med eller uten din tilstedeværelse.

Du kan få et inntrykk av hvordan nyversjonen oppfølgeren blir ved å laste ned minispillet Pathologic: The Marble Nest.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.