Slapp av med en ny video fra Fugl

Trenger du å roe deg ned litt nå som det snart er helg? Her er en avslappende spillvideo fra norske Fugl.

Det norske spillet Fugl ser i mine øyne utrolig appellerende ut, og nå som det snart slippes i «early access» har utviklerne lagt ut en video der vi får se nesten fire minutter med gameplay fra spillet. Det skjer egentlig ikke så mye «spennende», men vi får følge ulike fugler som flyr over og gjennom drømmeaktige landskaper, og det hele virker overraskende avslappende. Her er videoen:

I Fugl får du utforske varierte, voxelbaserte miljøer fra lufta. Du vil komme over hundrevis av ulike dyr som kan oppdages, og disse kan også påvirke fuglen din. Den kan nemlig endre form, og hvert dyr som oppdages resulterer i en egen mulig form med utseende og egenskaper inspirert av dette dyret.

Spillet har imidlertid ingen spesifikke mål, og du står fritt til å fly dit du vil, uten frykt for å bli angrepet. Fokuset skal være på stressfri moro når du trenger en liten pause fra dagliglivet (eller 100-timersrollespillet du arbeider deg gjennom).

Tidliglanseringen finner sted den 14. september.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.