Ta en titt på denne heftige Tomb Raider II-nyversjonen

En gjeng fans jobber med å gjenskape Core Designs klassiker med den nyeste Unreal-teknologien. Her er en demo.

Hva med litt klassisk action, hjernetrim og plattformhopping i støvlene til nittitallets Lara Croft? En gjeng tilhengere av Tomb Raider II jobber med å gjenskape originalspillet i Unreal Engine 4, og nå har de lansert en demo.

En time med spilletid

Ifølge PC Gamer inneholder demoen omtrent én time med gameplay, satt til området rundt den kinesiske muren. PC Gamer forteller også at Crystal Dynamics, som har overtatt serien etter at Core Design gikk dukken, ikke ser ut til å ha noen problemer med denne nyversjonen.

Derfor er det lov å håpe at utviklerne får fullføre prosjektet, selv om det til syvende og sist er opp til lisenseier Square Enix. Demoen har i alle fall vært ute noen dager nå, uten noen reaksjon fra den japanske utgivergiganten.

Hvis du lurer på hvorfor du burde teste demoen, kan du ta en liten titt på denne gameplayvideoen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.