I oktober kommer nyversjonen av Outcast

Her er en video som demonstrerer utforskningen i den belgiske kultklassikeren.

Åpen verden-actioneventyret Outcast gjorde mye nytt og spennende da det dukket opp i 1999, men det ble aldri noen kjempesuksess på markedet. Spillets rykte har imidlertid vokst jevnt og trutt, litt på samme måte som vi har sett med Planescape: Torment og Beyond Good & Evil, og det er nå kjent som en kultklassiker.

I oktober kommer en nyversjon ved navn Outcast: Second Contact ut på PC, PlayStation 4 og Xbox One. I forbindelse med at lanseringen er rett rundt hjørnet, vil utgiver BigBen Interactive gi ut en serie videoer som kaster lys på ulike aspekter av spillet, og den første er ute nå. Her er det fokus på utforsking og gåter. Ta en titt:

Outcast: Second Contact foregår på en klode ved navn Adelpha, som befinner seg i et annet univers. Menneskene har klart å sende en sonde til Adelpha, men da denne blir ødelagt av lokalbefolkningen der, får det katastrofale følger. Energien som slippes løs truer nå med å ødelegge jordkloden, og den eneste måten å redde verden vår på, er å sende et team til Adelpha.

Du spiller Cutter Slade, en tidligere elitesoldat som sendes med teamet. Uheldigvis virker det som du er den eneste som overlever, og problemene stopper ikke der. Det viser seg nemlig at befolkningen på Adelpha har sine egne utfordringer å stri med. For å redde Jorden, må du først redde Adelpha.

Du kan svippe innom det offisielle nettstedet for mer informasjon.

En kommentar om “I oktober kommer nyversjonen av Outcast”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.