Oddworld: Abe’s Oddysee er gratis nå

På både Steam, GOG og Humble Store.

Det klassiske plattform/hjernetrimspiller Oddworld: Abe’s Oddysee er gratis frem til i morgen, torsdag, klokken 19.00. Ofte når det er snakk om slike gratistilbud, gjelder de kun én enkelt forhandler. Det er ikke tilfellet denne gangen – spillet er gratis over hele fjøla.

Originalspillet kom til PC og PlayStation.
Originalspillet kom til PC og PlayStation.

De aktuelle lenkene er GOG, Steam og Humble Store. Sistnevnte gir deg også tilgang på Steam-nøkkel, sånn i tilfelle du skulle trenge en ekstra kode. Men Humble gjør oppmerksom på at Steam-nøkkelen vil forsvinne om den ikke brukes innen femten dager.

Nittitallsklassiker

Oddworld: Abe’s Oddysee kom opprinnelig ut i 1997, og er en sjangerblanding der du styrer romvesenet Abe. Når han finner ut at sjefen hans planlegger å benytte både ham og resten av rasen hans i kjøttproduksjon, bestemmer han seg for å rømme. Nå må han unngå å bli fanget av sjefens undersåtter, samtidig som han redder sine venner fra en grufull skjebne som Tasty Treats.

Spillet kombinerer plattformhopping med gåteløsning og enkel sniking, og skilter blant annet med svært detaljerte 2D-miljøer.

Toppbildet er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.