Mugsters ser ut som en herlig sandkasse

Fysikkbasert action/hjernetrimspill med bilkjøring og romvesener.

Team 17 har annonsert at de vil gi ut Mugsters for konsoll og PC neste år. Spillet er et fysikkbasert sandkassespill med action, bilkjøring og hjernetrimelementer, der handlingen sees fra fugleperspektiv. Du må rømme fra onde romvesener som prøver å ta over verden, men hvordan du løser de individuelle situasjonene er helt opp til deg.

På tide å stikke.
På tide å stikke.

Inspirert av GTA 2

Mugsters skilter med over 30 typer kjøretøyer og massevis av ulike typer fiender. Det støtter også flerspiller for to, og alle oppdragene i enspillerkampanjen har egne samarbeidsversjoner. Den finske utvikleren bak spillet trekker frem Grand Theft Auto 2 og Death Rally som inspirasjonskilder.

Det er jo fortsatt en god stund til Mugsters dukker opp, så hvor gøy det viser seg å være i praksis gjenstår jo å se. Men traileren lover i alle fall veldig godt:

Du kan forøvrig lese et intervju med utvikleren på GamesIndustry.biz.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.