Klassiske Allegiance er ute på Steam

Microsofts gamle romspill er fortsatt helt gratis.

Allegiance er et flerspillerspill som opprinnelig ble lansert i år 2000. Det byr på en kombinasjon av strategi og romaction, og fikk en rimelig trofast tilhengerskare da det opprinnelig kom ut. Men den var ikke stor nok til at utgiver Microsoft ønsket å holde liv i spillet i det uendelige, og det ble etter hvert nedlagt.

Allegiance kom opprinnelig i år 2000.
Allegiance kom opprinnelig i år 2000.

Har vært gratis siden 2008

Historien tok imidlertid en lykkelig vending for Allegiance-tilhengerne, da Microsoft lanserte kildekoden i 2008. Dermed kunne spillmiljøet selv ta ansvaret for å drifte spillet, og det har de også gjort. Nå har ildsjelene i miljøet også fått spillet ut på Steam.

Microsoft Allegiance, som spillet heter på Steam, er helt gratis. Det har ingen mikrotransaksjoner eller noe slikt, så det er bare å laste ned spillet og hive deg ut i det. Kombinasjonen av strategi og simulatorpreget romaction (med realistisk fysikk) kan nok være noe tøff å bli komfortabel med, så utviklerne anbefaler at du tester øvingsoppdragene og leser litt på spillets Wiki-sider.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.