Texas Instruments-klassikeren Munchman er ute på mobil

Det Pac Man-aktige spillet har fått gratis Android-utgave med originalskaperens velsignelse.

Jeg tror ikke vi har skrevet noe om Texas Instruments’ 8-bits-datamaskin TI-99/4A før, men det er et interessant system som faktisk fikk en god del spennende spill. Den ble opprinnelig lansert i 1981, og i motsetning til konkurrentene på hjemmemarkedet hadde den faktisk en 16-bits hovedprosessor.

Skjermbilde fra Google Play.
Skjermbilde fra Google Play.

Enkelt arkadespill

Et av spillene som kom til plattformen er Munchman, som ble utviklet av Jim Dramis. Munchman er inspirert av Pac Man, men det skiller seg blant annet fra Namco-klassikeren ved at målet ikke er å spise piller, men å dekke hele labyrinten med en slags kjetting.

I tillegg har det spesielle bonusbrett der labyrinten faktisk er usynlig.

Om du har lyst til å teste Munchman, kan du nå laste ned en trofast nyversjon for din Android-mobil. Denne har blitt utviklet av TI-99 Italian User Club, og utgivelsen har blitt godkjent av både Texas Instruments og originalskaperen. Spillet er helt gratis, og har ingen mikrotransaksjoner, reklamer eller annet tull.

Utviklerne har også lagt inn ekstra funksjonalitet, slik som muligheten til å zoome skjermbildet eller jukse. Du finner spillet på Google Play.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.