District 9-regissør Neill Blomkamp har laget Unity-film

Bruk noen minutter på denne flotte kortfilmen, laget i spillmotoren Unity.

Unity-motoren brukes i stadig flere spill, inkludert de svært lekre Endless-spillene fra franske Amplitude. Nå har den sør-afrikanske regissøren Neill Blomkamp regissert en kortfilm laget og rendret med Unity, som han har lagt ut på Youtube og Steam. Den viser litt av potensialet til den populære indie-spillmotoren.

Om du har sett Chappie og District 9, vil du definitivt kjenne igjen stilen. Dette er den første i en planlagt serie, og selv om den er kort, anbefaler jeg definitivt at du tar en titt:

Jeg vet at dette ikke er direkte spillrelatert, men jeg kunne ikke unngå muligheten til å rette oppmerksomheten din mot Blomkamps nye Oats Studios-initiativ. I løpet av dette året har de publisert en rekke kule kortfilmer på Youtube, uten å ha noe større selskap med på laget. I stedet benytter de seg av folkefinansiering, og salg av «assets» på Steam.

Videoene kommer i ulike former og lengder, og vi har blant annet fått de første episodene av det som ser ut til å bli flere lengre serier. Jeg har lagt inn noen eksempler under. Her er en artig liten sak alle Populous-spillere bør kjenne seg igjen i:

Denne er, overraskende nok, ikke for sarte sjeler:

Og her er min favoritt så langt, den første episoden av en grøsser som minner litt om The Thing. Merk at den er betraktelig lengre enn de to andre, og ikke noe du bør se med lav lyd på jobb. Spar den til du kommer hjem, og har en halvtime til gode:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.