Masse nye SNK-klassikere på GOG

Her får du flere slåssespill og romspill, samt ett golfspill.

SNK fortsetter å relansere nittitallsspillene sine på ulike kanaler. Switch får stadig nye spill fra den tradisjonsrike utgiveren, og tidligere i år dukket det opp et lite lass med SNK-spill på GOG. Nå har GOG fått åtte nye SNK-titler, inkludert golfspillet Turf Masters og skytespillet Pulstar. Her er listen over nye spill:

  • Sengoku 3 (sideskrollende slåssing)
  • Real Bout Fatal Fury 2: The Newcomers (slåssespill)
  • Pulstar (sideskrollende romskytespill)
  • Art of Fighting 2 (slåssespill)
  • Neo Turf Masters (golfspill)
  • Shock Troopers 2nd Squad (skytespill)
  • Garou: Mark of the Wolves (slåssespill)
  • Ironclad (sideskrollende romskytespill)

Av disse, har Shock Troopers 2nd Squad og Garou: Mark of the Wolves begge fått støtte for GOG Galaxy, for nettbasert flerspiller og så videre. GOG har også lagt inn noen pakketilbud, i tilfelle du vil samle SNK-spill på tjenesten.

Tidligere i år hadde GOG en veldig god periode, med mange spennende retrolanseringer. Dessverre har de siste månedene vært ganske dårlige på den fronten, men det er kanskje lov å håpe at dette lasset med SNK-klassikere markerer starten på en ny, god retroperiode på GOG. Vi krysser i alle fall fingrene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.