Sierra-inspirert eventyr snart i salg

Det King’s Quest-aktige eventyrspillet A Tale of Two Kingdoms får spesialutgave om kort tid.

Hvis du liker indie-eventyr og har sansen for Sierras gamle klassikere, er det ikke helt små sjanser for at du har testet et av spillene fra Crystal Shard. De har blant annet stått for det Quest for Glory-aktige Heroine’s Quest, som fikk en rimelig god mottakelse da det først dukket opp (du kan blant annet laste det ned gratis på Steam, og ta det med ro; det har ikke «loot boxes»).

Fargerik verden.
Fargerik verden.

Ny versjon av eldre spill

I 2007 lanserte de et gratiseventyr ved navn A Tale of Two Kingdoms, og nå er en forbedret utgave rett rundt hjørnet. Den skal blant annet slippes på Steam, og kommer den 1. november.

A Tale of Two Kingdoms henter sin inspirasjon fra Sierras flaggskipserie, King’s Quest. Handlingen foregår i et eldgammelt kongerike ved navn Theylinn, som skal være inspirert av keltisk mytologi. Spillet vil by på mer frihet enn det vi vanligvis får i sjangeren, med massevis av sideoppdrag og ulike måter å komme seg gjennom spillet på.

Ellers er det et tradisjonelt pek-og-klikk-eventyr med retrografikk i 2D. Nyversjonen vil skilte med en ny og interaktiv prolog, grafiske oppdateringer og stemmeskuespill. Her er en trailer:

2 kommentarer om “Sierra-inspirert eventyr snart i salg”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.