Dungeons & Dragons-brettspill på Steam

Hva med en digital versjon av grottekravleren Tomb of Annihilation?

Nylig ble Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation lansert på Steam. Dette er en digital versjon av Dungeons & Dragons-brettspillet ved samme navn, og byr på turbasert grottekravling for én spiller. Spillet finner sted på datagenererte kart, satt til halvøya Chult. Her må du kjempe deg gjennom jungler, labyrinter og grotter, som en av fire ulike heltekarakterer.

Pen grafikk.
Pen grafikk.

Underveis må du ikke bare bekjempe fiender, men også løse en rekke forskjellige oppdrag. Totalt er det over 30 slike i spillet, med en kombinasjon av sideoppdrag og historieoppdrag.

Positive Steam-anmeldelser

Spillet har så langt fått en god mottakelse, og folk flest mener det er en trofast overføring av brettspillet. Det klages litt over «crafting»-systemet, som visstnok minner om spill med «pay to win»-elementer, men utviklerne har allerede kommentert at de tar feedbacken alvorlig, og har også sagt kategorisk at de ikke vurderer å legge inn mikrotransaksjoner.

Her er en trailer som viser litt gameplay fra Tomb of Annihilation:

Og her er en video som går i litt større detalj om spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.