Norske oVRshot søker lykken på Kickstarter

Dette er et Virtual Reality-skytespill utviklet i Trøndelag.

oVRshot beskrives som et lagbasert bueskytespill der to lag med tre spillere hver kjemper for å dominere ulike futuristiske arenaer. Spillet skal ifølge utviklerne fange den samme, raske spilldynamikken som Counter Strike, Team Fortress og Overwatch, men i motsetning til disse spillene er oVRshot et rent VR-spill.

Slik ser spillet ut.
Slik ser spillet ut.

Norsk utvikler

Teamet bak spillet er det ferske utviklerstudoet Window Licker Games, som er en del av Steinkjer Game Collective i Nord-Trøndelag. Utviklingen startet i januar, først som et sideprosjekt mens skaperne gikk på universitetet. Takket være de positive tilbakemeldingene etter en prototypeversjon, satser de nå på å gjøre spillet til et kommersielt prosjekt.

I den forbindelse har de startet en folkefinansieringskampanje på Kickstarter, der de ber om 100 000 kroner. Hvis alt går etter planen, er håpet å lansere en «early access»-utgave av spillet i mars 2018, og følge opp med den ferdige utgaven i august 2019. Her kan du se en trailer fra spillet:

Og her er utviklernes Kickstarter-presentasjon:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.