Civilization III er gratis akkurat nå

Du har frem til lørdag ettermiddag på deg, om du vil ha det klassiske 4X-spillet gratis.

Civilization III er gratis på nettbutikken Humble akkurat nå. Det vil det fortsette å være til klokken 19 på lørdag, så hvis du har lyst til å spare noen kroner bør du stikke innom nettbutikken nå. Merk at det som gis bort er en Steam-nøkkel, så for å aktivere og spille spillet, må du ha en Steam-konto også.

Civilization III.
Civilization III.

Pakken inkluderer de to ekspansjonene Conquests og Play the World.

Isometrisk imperiebygging

Det tredje Civilization-spillet dukket opprinnelig opp i 2001. Som resten av serien er det et turbasert imperiebyggespill (4X-spill) der du starter ved jordbruksrevolusjonen og må bygge opp et mektig imperium over flere tusen år med historie. Det var i dette spillet at kultur og grenser ble innført – to viktige elementer som har blitt med i alle senere spill i sjangeren.

Ellers hadde det blant annet et litt mer avansert kampsystem enn tidligere spill i serien, og muligheten til å bygge kolonier utenfor dine grenser for å samle ressurser du ellers ikke ville hatt tilgang på. Den funksjonen ble ikke videreført.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.