Civilization III er gratis akkurat nå

Du har frem til lørdag ettermiddag på deg, om du vil ha det klassiske 4X-spillet gratis.

Civilization III er gratis på nettbutikken Humble akkurat nå. Det vil det fortsette å være til klokken 19 på lørdag, så hvis du har lyst til å spare noen kroner bør du stikke innom nettbutikken nå. Merk at det som gis bort er en Steam-nøkkel, så for å aktivere og spille spillet, må du ha en Steam-konto også.

Civilization III.
Civilization III.

Pakken inkluderer de to ekspansjonene Conquests og Play the World.

Isometrisk imperiebygging

Det tredje Civilization-spillet dukket opprinnelig opp i 2001. Som resten av serien er det et turbasert imperiebyggespill (4X-spill) der du starter ved jordbruksrevolusjonen og må bygge opp et mektig imperium over flere tusen år med historie. Det var i dette spillet at kultur og grenser ble innført – to viktige elementer som har blitt med i alle senere spill i sjangeren.

Ellers hadde det blant annet et litt mer avansert kampsystem enn tidligere spill i serien, og muligheten til å bygge kolonier utenfor dine grenser for å samle ressurser du ellers ikke ville hatt tilgang på. Den funksjonen ble ikke videreført.

 

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.