Her er de første Xbox-spillene som kan spilles på Xbox One

Microsofts Xbox-bakoverkompatibilitet på Xbox One debuterer med tretten spill, inkludert originale KOTOR.

Xbox One er allerede bakoverkompatibel med en rekke spill for Xbox 360, og fra i dag av vil den også begynne å støtte originale Xbox-spill. Den nye bakoverkompatibiliteten debuterer med tretten spill.

Her er det flere klassikere, inkludert rollespillet Knights of the Old Republic og plattformspillene Prince of Persia: The Sands of Time og Psychonauts. Firaxis’ artige nyversjon av Sid Meier’s Pirates! er også inkludert, og det samme er kultklassikeren Crimson Skies. Her er hele lista:

 • Dead to Rights
 • Fusion Frenzy
 • Star Wars: Knights of the Old Republic
 • Crimson Skies
 • Psychonauts
 • Grabbed by the Ghoulies
 • Bloodrayne 2
 • Pirates!
 • Ninja Gaiden Black
 • King of Fighters: Neowave
 • Red Faction 2
 • Prince of Persia: The Sands of Time

Microsoft forteller at disse spillene støtte for 1080p, forbedrede lastetider og bildeoppdateringshastighet. Om du har originalplatene skal det bare være å putte dem inn i maskinen, så ordnes alt automatisk. Hvis ikke kan du kjøpe flere av dem fra Xbox Live. Uheldigvis ser det ikke ut som det blir mulig å spille Xbox-spill som hadde nettbasert flerspiller over Xbox Live.

Her kan du se en video som viser forbedringene i Knights of the Old Republic:

Samme med Fuzion Frenzy:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.