Etter fem år under utvikling er indiespillet Aer ute

I dette smellvakre spillet kan du bli en fugl og utforske en verden full av svevende øyer.

Det svenskutviklede spillet Aer har blitt lansert på PlayStation 4, Xbox One, PC, Mac og Linux. Spillet har vært under utvikling i fem år, og fått mye positiv oppmerksomhet underveis.

Den visuelle stilen er det ikke noe å si på.
Den visuelle stilen er det ikke noe å si på.

Utforsk en vakker verden

I Aer spiller du Auk, ei jente som har den egenskapen at hun når som helst kan forvandle seg til en fugl. Det kommer ganske godt med, fordi hun bor i en knust verden bestående av svevende øyer. Her finner hun nomader, åndedyr og eldgamle ruiner, og massevis av gåter som må løses.

Det begynner å bli noen år siden jeg la merke til Aer første gangen, og selv om jeg må innrømme at det har glidd litt ut av oppmerksomhetssfæren min takket være den lange utviklingstiden, vekker den vakre traileren raskt interessen igjen. Ta en titt:

Det ser ganske flott ut, ikke sant? Prisen på Steam er kun 135 kroner, og jeg kan ikke se at spillet har en eneste «loot box».

En kommentar om “Etter fem år under utvikling er indiespillet Aer ute”

  1. Ikke noe å si på grafikken, nei! Litt usikker på hva slags spill det er da….. Håper det ikke i bunn og grunn er en gåsimulator, men at det faktisk er reelle gåter der.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.