Sega feirer halloween med Decap Attack

Kast ditt eget hode på fiendene dine for å ta knekken på dem i Decap Attack, som har blitt lansert på Sega Forever.

Sega har relansert Mega Drive-spillet Decap Attack på Android og iOS, som en del av deres Sega Forever-samling. Spillet er lansert i en gratis og reklamefinansiert versjon, og en versjon som koster noen kroner men er fri for reklame.

Sånn ser altså spillet ut.
Sånn ser altså spillet ut.

Kast hodet ditt

Decap Attack ble opprinnelig lansert i 1991, og er et sideskrollende plattformspill der du får rollen som Chuck D. Head (hm), en mumie skapt av Dr. Frank N. Stein (hm!) for å bekjempe hæren til onde Max D. Cap (…). Handlingen finner sted på en serie øyer inspirert av ulike kroppsdeler, og du kan altså overvinne dine fiender ved å kaste hodeskallen din på dem.

Relanseringen har, som vanlig med Sega Forever-spillene, også støtte for nettbaserte topplister, spill-lagring i nettskyen og spilling med kontroller. Du finner altså spillet på App Store og Gurgle Play. Fra før av er det ute på Steam. Vi har ikke noen trailer, men her er litt trivia fra butikksiden:

– Decap Attack is actually a remake of 1990 Japanese Mega Drive game Magical Hat
– Chuck’s head actually has his own name – it’s ‘Head’!
– Chuck featured in cameo appearances in the Sonic Comic during the 90s
– Chuck’s creator ‘Frank N Stein’ is actually a Welsh choir boy (honestly!)

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.