Retrotimen: Episode 142 – Halloween Spesial

Spøker det, eller er det bare Retrotimen som diskuterer Poltergeist og Master of Darkness?

Allehelgensaften er rett rundt hjørnet, og i forbindelse med den skumleste av alle høytidene har Retrotimen laget en spesialepisode av podcasten sin. Her starter vi i Åndenes makt-territorium, før vi går over til noe langt mer hyggelig – en annonsering av samarbeidet med Spillhistorie.no!

Master of Darkness på Sega Master System.
Master of Darkness på Sega Master System.

Grøss og gru!

Etter en liten nyhetsspalte med saker hentet blant annet herfra, bærer det rett over på en av tidenes gufneste filmer, nemlig den legendariske grøsseren Poltergeist. Hvis du ikke har sett den, er det vel bare å finne den frem: Jeg lover at du aldri vil se på kyllinglår på samme måte igjen etterpå.

Deretter diskuteres en skjult liten Sega-perle, nemlig det Castlevania-inspirerte Master of Darkness for Master System. Jeg har aldri prøvd dette spillet, men skal jeg dømme etter hva gjengen i Retrotimen har å si om det, virker det som et spill som bør testes.

Her er dagens episode:

Hvis avspillerlenken av en eller annen grunn ikke funker, finner du episoden på Soundcloud.

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Faktisk kan du få med deg episodene uten noe lesing overhodet, ettersom de også går på radiotrondheim.no (DAB, FM og nettradio), med nye episode hver tirsdag klokken 18.00.

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.