Nytt blad vil fokusere på retroteknologi

I bladet Paleotronic Magazine vil du kunne lese om alt fra månelandingen til Zork og Zelda.

Paleotronic Magazine er et forsøk på å lage et blad som dekker utviklingen av og kulturen rundt elektronikk og datamaskiner, og vil dekke alt fra radioer og programmering til data- og konsollspill.

Planen er å krydre bladet med klassiske reklamer.
Planen er å krydre bladet med klassiske reklamer.

I tillegg til å fortelle om teknologi- og spillhistorie, vil bladet dekke den moderne kulturen rundt gammel teknologi, og skal også inneholde artikler om hvordan man kan starte sine egne retroprosjekter.

Søker støtte på Kickstarter

Bladet skal etter planen utgis annehver måned, både på papir og digitalt, og om man velger å abbonnere vil man også få tilgang til en tjeneste som heter microM8. Dette skal være en kombinert emulator og fantasikonsoll, som både gir deg muligheten til å spille klassiske spill med ulike forbedringer, og programmere dine egne.

Folkene bak prosjektet søker nå støtte på Kickstarter for å få utgitt bladet profesjonelt. Om du er interessert, kan du få mer informasjon på Kickstarter-siden. Du kan også ta en titt på et slags sniktitt-nummer av bladet, som er publisert på nettet. Her er Kickstarter-presentasjonen:

 

En kommentar om “Nytt blad vil fokusere på retroteknologi”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.