Chaos Engine-aktige Tower 57 er ute nå

2D skyteaction med herlig pikselgrafikk.

Tower 57 har akkurat blitt sluppet på Steam, Humble og GOG. Dette er et skytespill som minner litt om Chaos Engine, i alle fall i stil, med herlig retrografikk og ødeleggbare miljøer. Jeg støttet det i sin tid på Kickstarter, og mine førsteinntrykk etter å ha testet det i dag er gode.

Dette kunne glatt lurt meg til å tro at utvikleren var Bitmap Brothers, Graftgold eller Wunderkind.
Dette kunne glatt lurt meg til å tro at utvikleren var Bitmap Brothers, Graftgold eller Wunderkind.

Dieselpunk-action

Spillet lar deg velge tre av syv ulike helter, hver med egne, unike egenskaper og oppgraderbare våpen, og kjempe deg vei gjennom en enorm skyskraper i en dieselpunk-aktig verden. Du kan spille alene eller i samarbeidsmodus, og spillet støtter selvsagt delt skjerm slik at du slipper å reke ut på nettet for å finne noen å spille med.

Kontrollsystemet bruker to stikker (eller tastatur og mus), slik at du kan løpe og skyte i ulike retninger. Ellers skilter spillet med svært ødeleggbare miljøer, og lekker retrografikk. Hm, ok, det har jeg visst allerede sagt … to ganger. Men sjekk grafikken, da! Her er lanseringstraileren:

Spillet kommer forøvrig også til Linux og Amiga (jepp!), men disse versjonene er ikke ferdige enda.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.