Retrotimen: Har Nintendo røpet spillutvalget til en Nintendo 64 Mini?

En oppdagelse på Nintendo-nettstedet har fyrt opp under ryktene om en ny minikonsoll.

På det britiske Nintendo-nettstedet ble det nylig oppdaget at Nintendo hadde lagt ut 19 Nintendo 64-spillmanualer. Dette er neppe noe som har skjedd uten grunn, og Lars, Otto og Remi i Retrotimen mistenker at det har noe med ryktene om at Nintendo planlegger en miniutgave av konsollen å gjøre.

Et av spillene som kanskje følger med. Bilde: Mobygames.
Et av spillene som kanskje følger med. Bilde: Mobygames.

De diskuterer også de aktuelle spillene, og kommer frem til at det er mye snadder her, men også flere spill som ikke kan regnes som klassikere. Til sist diskuterer de hva de er villig til å betale for et slikt system, og her er det stor uenighet!

Mannlige strippere og masse bildrap

Ukens film er The Full Monty, eller I blanke messingen som den het på norsk, en «feelgood»-komedie fra nittitallet om en gjeng stålarbeidere som finner ut at de skal bli strippere. Deretter diskuteres det originale GTA-spillet, som gjengen slet med å komme inn i igjen. Det var revolusjonerende da det kom, men takket være kontrollene fant de det ikke like moro i dag.

Her kan du høre denne ukens episode:

Hvis avspillerlenken av en eller annen grunn ikke fungerer, finner du episoden på Soundcloud.

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Faktisk kan du få med deg episodene uten noe lesing overhodet, ettersom de også går på radiotrondheim.no (DAB, FM og nettradio), med nye episode hver tirsdag klokken 18.00.

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted.

En kommentar om “Retrotimen: Har Nintendo røpet spillutvalget til en Nintendo 64 Mini?”

  1. Å slippe en Nintendo 64 Mini uten GoldenEye (og evt. Perfect Dark) ville nok ha skapt reaksjoner. Men vi er uansett i spekulasjonsmodus, så ting vil nok endre seg om det i det hele tatt vil bli produsert en N64 Mini.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.