Dette nye Amiga-spillet ser lekkert ut

Det fargerike actionspillet AlarCity kommer til CD32 og Amiga 1200.

I de senere årene har Amiga-scenen fått et lite oppsving, og det dukker stadig opp spennende spillprosjekter. Et av disse er AlarCity, et 2D-skytespill sett ovenfra, der du styrer en flamme-elemental som må ta knekken på horder av fiender og, naturligvis, plukke opp alt du kommer over av skatter.

Flott grafikk.
Flott grafikk.

Får snart demo

Spillet skilter med historiemodus, et avansert oppgraderingssystem, massevis av våpen og andre greier, samt rimelig lekker grafikk med fast oppdateringsfrekvens på 50hz. Utviklerne har akkurat lansert en trailer, som du kan se under, og de er også i ferd med å gjøre ferdig arbeidet med en gratis demo.

Om du er interessert i AlarCity, kan du svippe innom det offisielle nettstedet. Det vil fungere på AGA-baserte systemer (Amiga 1200 og opp), og lanseres på fysisk CD-plate med eller uten boks, samt i samlerutgave og via digital distribusjon. Det er mulig å forhåndsbestille spillet nå.

Studioet bak spillet heter PixelGlass, og de har tidligere laget en nyversjon av Giana Sisters, samt en Amiga-versjon av LaserDisc-skytespillet TimeGal.

Her er traileren fra AlarCity:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.