Nå er nyversjonen av Star Ocean: The Last Hope ute

Det populære japanske rollespillet har blitt forbedret og relansert på PC og PS4.

Square-Enix har nå lansert Star Ocean – The Last Hope – 4K & Full HD Remaster (ja, det er faktisk tittelen) på Steam og PS4. Dette er et actionfylt rollespill fra Japan, som fungerer som en slags «prequel» for det originale Star Ocean fra så langt tilbake som 1996.

Kampsystemet er visstnok noe av det beste ved spillet.
Kampsystemet er visstnok noe av det beste ved spillet.

Halvgammelt spill i ny drakt

Den nye versjonen har, som tittelen altså forteller, fått støtte for både full HD og 4K (sistnevnte funker kun på PS4 Pro og PC-er). Det betyr at grafikken som helhet har fått en kraftig overhaling, for å se så flott ut som mulig i de nye oppløsningene. I tillegg har PC-versjonen fått støtte for tastatur og mus (du kan selvsagt også spille med en håndkontroller).

Spillet er altså et actionbasert rollespill som dropper den tradisjonelle fantasy-settingen til fordel for noe langt mer science fiction-inspirert. Du og gruppen din flyr rundt i verdensrommet i et stort romskip, og må besøke en rekke forskjellige planeter underveis i eventyret.

Originalen kom først til Xbox 360, og siden også til PS3. Du kan jo lese Øystein Fureviks anmeldelse på Gamer.no om du har lyst til å vite mer – kortversjonen er «glimrende kampsystem, middelmådig historie». Her er lanseringstraileren for nyversjonen:

Som forventet har Steam-versjonen fått noen negative tilbakemeldinger på grunn av tekniske problemer, men generelt virker det som folk er fornøyde.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.