Stor Street Fighter-samling på vei

Capcom feirer seriens tredje tiår ved å samle tolv klassiske Street Fighter-spill.

Mange stiftet nok først bekjentskap med Street Fighter-serien i forbindelse med den ekstreme populariteten Street Fighter II fra 1991 fikk, men serien debuterte faktisk i 1987. I mai kan du teste det originale Street Fighter, samt elleve andre spill fra serien, via en svær samling med klassiske Street Fighter-spill.

Konseptkunst.
Konseptkunst.

Samlingen heter Street Fighter 30th Anniversary Collection, og kommer til Switch, PC, Xbox One og PlayStation 4. Her er det fulle utvalget spill som inkluderes:

 • Street Fighter
 • Street Fighter II
 • Street Fighter II: Champion Edition
 • Street Fighter II: Hyper Fighting
 • Super Street Fighter II
 • Super Street Fighter II: Turbo
 • Street Fighter Alpha
 • Street Fighter Alpha 2
 • Street Fighter Alpha 3
 • Street Fighter III
 • Street Fighter III: 2nd Impact
 • Street Fighter III: Third Strike
Klassiker.
Klassiker.

Nettbasert flerspiller

Fire av spillene – Street Fighter II: Hyper Fighting, Super Street Fighter II: Turbo, Street Fighter Alpha 3 og Street Fighter III: Third Strike skal støtte flerspiller over nettet. I enspillermodus vil det også være mulig å lagre spillet når du vil.

Som seg hør og bør, vil samlingen også inkludere et innebygd museum med original konseptkunst, samt muligheten til å spille musikk og studere sprites fra serien. En interaktiv tidslinje er også inkludert, samt mer informasjon om de ulike slåsshanene og -hønene enn du noensinne kunne ønsket deg.

Mer informasjon finner du på Capcoms blogg. Du kan også ta en titt på traileren:

Personlig stiftet jeg først bekjentskap med Street Fighter-serien på Commodore 64. Jeg var uheldig nok til å kjøpe den europeiske versjonen av originalspillet, som antakeligvis må være en av tidenes grusomste konverteringer. Etter å ha spilt det spillet, ville jeg aldri i livet trodd at denne serien noensinne kom til å bli populær.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.