Bygg din egen vikinglandsby i Mind the Vikings

Denne nylanseringen beskrives som et bybyggerspill med et litt mer personlig preg.

Det er alltid spennende når det dukker opp nye spill i bybyggersjangeren, og Mind the Vikings virker som det har potensialet til å bli ganske bra. Spillet er nylig lansert i «early access», der det er meningen det skal være frem til høsten. Utviklerne sier det har et sterkt fundament, men ikke så mye mer – nå ønsker de feedback for å stake ut kursen videre.

Jeg liker grafikkstilen.
Jeg liker grafikkstilen.

Unike individer

Et sentralt aspekt av spillet skal være den kunstige intelligensen til innbyggerne i landsbyen din, og utviklerne sier at i stedet for å lage et spill der fokus er på å bygge gigantiske, anonyme byer ønsker de at du skal bli kjent med hver eneste innbygger under ditt styre. Alle skal nemlig være unike individer, med egne væremåter.

 

De få brukeranmeldelsene som har dukket opp er positive, men det understrekes at spillet har lite innhold per nå. Om du ikke er spesielt interessert i å støtte utviklerne, kan det med andre ord være lurest å putte spillet i ønskelista, og sjekke hvordan landet ligger an om et halvt års tid. Her har du i alle fall en sjarmerende liten trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.