Retrotimens favoritter fra 2017

Hør hvilke spill og filmer gjengen i Retrotimen koste seg mest med i fjor.

Her på Spillhistorie.no har jeg og Nikolai allerede sagt litt om våre favorittspill fra 2017, og nå er det Otto, Remi og Lars fra Retrotimen sin tur til å kåre sine favorittspill (og -filmer) fra fjoråret. Det kommer vel neppe som noen gigantisk overraskelse at Nintendo Switch er godt representert, men hvilke spill likte de best?

Nye retro-oppdagelser

I tillegg snakker de spilleglade herremennene litt om noen av retroperlene de oppdaget i løpet av året, og favorittene inkluderer et par spill du neppe har hørt særlig mye om (hvis ikke du har hørt akkurat de episodene der de diskuterte dem, da).

Her kan du høre årets første episode av Retrotimen Podcast:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Faktisk kan du få med deg episodene uten noe nettlesing overhodet, ettersom de også går på radiotrondheim.no (DAB, FM og nettradio), med nye episode hver tirsdag klokken 18.00.

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.