Nok et Theme Hospital-aktig spill på vei

Men dette har viktige utviklere fra originalspillet med på laget.

Det har ikke gått så voldsomt lang tid siden Project Hospital ble annonsert, som en spirituell oppfølger til Bullfrog-klassikeren Theme Hospital. Nå viser det seg at situasjonen for humoristiske strategispill om sykehusdrift ikke er så ulik situasjonen for busser når det er snø i lufta: Du venter i evigheter, og når det først kommer en buss, så kommer det en til like bak.

Forseggjort 3D-grafikk.
Forseggjort 3D-grafikk.

Ser kult ut

Nyannonserte Two Point Hospital virker faktisk enda litt mer spennende enn Project Hospital, ettersom utviklerstudioet ble grunnlagt av et par Bullfrog-veteraner som har jobbet med originalen. Disse er Mark Webley, som var produsent på Theme Hospital, og Gary Carr som lagde grafikk for spillet.

Selve spillet vet vi riktignok ikke så mye om enda, sånn utenom at poenget er å drive et velfungerende, privateid sykehus der du må tjene penger på å kurere folk for mer eller mindre (helst mindre) realistiske sykdommer og lidelser. Som «light-headedness», for eskempel:

Som vi ser av traileren og skjermbildene, bruker spillet tredimensjonal grafikk, og det virker generelt rimelig forseggjort. Kanskje ikke rart, ettersom det faktisk har sikret seg Sega som utgiver. Lanseringen skal etter planen finne sted mot slutten av året, og spillet kommer (naturligvis) til Steam.

Oppdatering: Jeg ser at Rock, Paper, Shotgun har et større intervju med utviklerne, der de går i detalj om planene sine.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.