Klassisk rollespilling i Avernum 3: Ruined World

Seriens tredje og siste spill er ute nå.

Spiderweb Software har lansert det tredje og siste spillet i Avernum-serien sin. Dette er et rollespill med isometrisk grafikk, laget etter klassisk modell. Vi loves over 60 timer med spilletid, en verden med over 100 byer og grotter, og stor valgfrihet.

Utforsk en stor verden.
Utforsk en stor verden.

Verden endres underveis

Et interessant aspekt av spillet er at verden vil endres underveis. Monstre er i ferd med å invadere verden, og underveis vil de ødelegge byer og sende innbyggerne på flukt. Du kan prøve å redde verden om du ønsker det, men du trenger ikke. Du kan også forsøke å tjene penger som kjøpmann eller leiesoldat, eller noen av de over 100 sideoppdragene i spillet.

Utvikleren understreker at du ikke trenger å ha spilt de to første Avernum-spillene for å forstå handlingen i treeren. Spiderweb Software har lang erfaring med denne typen rollespill, og har også klart å opparbeide seg et rimelig solid rykte i årenes løp.

Du kan finne ut mer om Avernum 3: Ruined World på det offisielle nettstedet. Her kan du se traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.