Akkurat nå er The King of Fighters 2002 gratis på GOG

Du må være rask om du vil ha dette slåssespillet fra SNK.

GOG har et salg gående, med et merkelig opplegg der du stadig må oppdatere nettstedet for å få tilgang på nye rabatter. Det gidder ikke jeg å gjøre, men jeg gadd å klikke på banneret på toppen av forsiden deres for å skaffe meg slåssespillet The King of Fighters 2002 gratis. Spillet er gratis frem til klokka tre torsdag ettermiddag.

Det var da voldsomt!
Det var da voldsomt!

Ikke den beste versjonen, men…

The King of Fighters 2002 bruker todimensjonal pikselgrafikk, og ble opprinnelig laget for arkadehallene og Neo Geo-plattformen. PC-versjonen som selges på GOG har visst noen svakheter, slik som at man ikke kan endre på kontrolloppsettet. Utover dette, syntes jeg i alle fall selv at den fungerer greit, etter å ha testet spillet litt i dag.

Situasjonen blir uansett bedre av at filmappen inkluderer de originale ROM-filene (pakket i zip-format) slik at du kan spille spillet på en annen Neo Geo-emulator om du ønsker det. Det er neppe en «offisiell» funksjon, men når du først har skaffet deg spillet på lovlig vis, er det jo i praksis opp til deg hvordan du spiller det. Og på hvilken plattform du gjør det, for den saks skyld.

Selve spillet skal i alle fall være temmelig solid, og lar deg velge mellom en drøss av ulike slåssekjemper med eksotiske egenskaper. Du setter opp et lag med tre figurer, og så må du prøve å overvinne motstanderens lag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.