Mer gjørmekjøring for Spintires: Mudrunner

Verdens langsomste bilspill har fått gratisutvidelse.

Spintires: Mudrunner er et merkelig underholdende spill om å kjøre tømmerbiler fast i den sibirske gjørma. Det er et konsept av den typen som vil få mange til å himle med øynene, oppgitt over at folk kan syntes slikt er moro – selv om de sikkert hadde likt spillet selv også, om de ga det en sjanse.

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg syntes denne er søt eller ikke.
Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg syntes denne er søt eller ikke.

Nye utfordringer

Jeg liker det uansett veldig godt, og derfor syntes jeg det er gode nyheter at det nå har fått en gratis utvidelse på Steam. Den heter Valley, og kommer med et nytt kart og tre nye doninger. I tillegg får vi åtte nye tillegg å utstyre bilene med, selv om det ser ut som disse bare er nye versjoner av gamle tillegg.

De nye bilene er A-969, som er en liten firehjulsdrevet sak med et bittelite lasteplan, C-6317, som beskrives som en «medium truck» – noe som sikkert betyr at den er gigantisk, og E-7429, som er et beist av en doning med åttehjulsdrift. Kartet skal være spesialdesignet for de tyngre kjøretøyene i spillet.

Nå gjelder det bare å få skviset inn en runde Mudrunner eller to mellom Subnautica og den nye Civilization VI-ekspansjonen!

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.