Akkurat nå er Crusader Kings II gratis på Steam

Om du aktiverer det innen lørdags kveld, er det ditt «for alltid».

Mange Spillhistorie-lesere husker sikkert Nikolais spilldagbok fra det svenske storstrategispillet Crusader Kings II. Om du kunne tenke deg å prøve spillet selv, for å se hvor lett det er å bygge imperium i middelalderen, har du nå sjansen til å få spillet helt gratis.

Illustrasjonsbilde fra Crusader Kings II.
Illustrasjonsbilde fra Crusader Kings II.

Du må bare stikke innom Steam og aktivere det i løpet av de neste to døgnene. Med andre ord, innen lørdags kveld en gang.

Mange ekspansjoner

Vær oppmerksom på at spillet har helt enorme mengder DLC-pakker tilgjengelig, og utgiver Paradox har nok visse baktanker med å gi det bort gratis – men grunnspillet skal uansett være temmelig solid. Dessuten har Paradox vært flinke til å oppdatere det i årenes løp, så det Crusader Kings II du får i år er et helt annet spill enn det som ble lansert i 2012.

For å få et inntrykk av hva spillet har å by på, kan du altså lese spilldagboken om Norgesveldet. Her er alle de 27 delene av historien:

Kos deg. :)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.