Likte du kunsten i de gamle pek-og-klikk-eventyrene?

Boka The Art of Point-and-Click Adventure Games skal by på over 400 sider med bilder og intervjuer.

Bitmap Books har åpnet opp for forhåndsbestilling av den nye boka The Art of Point-and-Click Adventure Games, som skal lanseres i august. Boka byr på 460 sider med bilder fra klassiske eventyrspill, og intervjuer med de som skapte dem.

Mange intervjuer

Noen må virkelig få laget en voodoodukke av han her.
Noen må virkelig få laget en voodoodukke av han her.

Blant de som har blitt intervjuet finner vi Tim Schafer, Robyn Miller, Ron Gilbert, Mark Ferrari, Dave Gibbons, Jane Jensen, Simon Woodroffe, Steve Stamatiadis, Louis Castle, Gregg Barnett, Al Lowe og Charles Cecil. Spillene som dekkes inkluderer King’s Quest, Toonstruck, Blade Runner, Gabriel Knight, Simon the Sorceror, Flight of the Amazon Queen og Monkey Island.

I tillegg skilter boka med et forord skrevet av Gary Whitta, som har vært redaktør i både The One Amiga og PC Gamer. I senere år har han gjort andre ting.

Boka er ikke direkte billig, men Bitmap Books har til gjengjeld lansert flere godt mottatte retrospillbøker fra før av, så vi bør kunne forvente at den holder en viss kvalitet. Den er i hardback-format. Du kan lese mer om den på det offisielle nettstedet.

Om du vil se litt klassisk eventyrspillgrafikk uten å betale for det, har vi skjermbildegallerier fra The Secret of Monkey Island, King’s Quest, Quest for Glory: So You Want to be a Hero og The Legend of Kyrandia: Book Two.

2 kommentarer om “Likte du kunsten i de gamle pek-og-klikk-eventyrene?”

  1. Ooooh, den har jeg lyst på! Jeg har «The Guide to Classic Graphic Adventures»-boka, men den er jo i svart-hvitt, og det er ikke like «koselig»…..

    Svar
  2. 30 GBP er ikke så ille for en bok av denne typen. Helt vanlig pris det vel. Og den til 50 har noen fete ting med seg for die hard fans :D Bildet er fra Sam & Max Hit the Road, forresten.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.