Sega har annonsert en Mega Drive-mini

Den gamle giganten vil tydeligvis også være med på miniatyrgullrushet.

Etter at Nintendo har lansert to minikonsoller (med stor suksess) og vi til og med har fått en miniatyrutgave av Commodore 64, er det Segas tur til å annonsere en miniutgave av en klassisk konsoll. Senere i år planlegger de nemlig å lansere en miniutgave av Mega Drive, for å feire at konsollen nå er 30 år gammel.

Svært lite informasjon

Detaljene om det nye minisystemet er relativt få, og selv ikke navnet (Mega Drive Mini) ser ut til å være spikret. Hva spillutvalg angår, ser det ut som Sega ønsker å la brukerne være med å bestemme utvalget. Men vi kan nok forvente massevis av Sonic, en liten dash Golden Axe og sikkert også noen Streets of Rage. Mega Drive hadde forøvrig en glimrende versjon av Out Run.

Ifølge nettstedet CNet er det ett lite skår i gleden, nemlig at det kan virke som maskinvaren i systemet blir produsert av AtGames. De har allerede lansert noen Sega-baserte retrokonsoller, og CNet beskriver deres Flashback-utgave av Sega Mega Drive som «terrible». Men denne informasjonen ser ikke ut til å ha blitt bekreftet med Sega enda.

Segas vestlige avdelinger har forøvrig ikke sagt noe om dette produktet enda – men her er i alle fall den japanske annonseringen (takk til CNet):

Jeg har aldri testet noen av AtGames’ produkter – er de så ille som CNet vil ha det til?

En kommentar om “Sega har annonsert en Mega Drive-mini”

  1. Blir ikke noe kjøp fra meg. Har modet min Snes mini, den kjører nå alt jeg ønsker av snes, nes, Gameboy, Gameboy advanced, sega master system, sega megadrive og sega x32. Den perfekte retro maskinen :)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.