Husker du Star Wars Episode 1: Racer?

Spillet er for første gang tilgjengelig på nettet, i en versjon som er kompatibel med moderne systemer.

Star Wars: Episode 1 brukte overraskende mye tid på en serie kappløp med futuristiske svevefarkoster, og flere av sekvensene fra filmen vekket minner om dataspill. Derfor var det jo ganske passende at podracingen fra filmen fikk et offisielt spill, i form av Star Wars Episode 1: Racer.

Ute på GOG

Slik ser spillet ut på skjermen i dag.
Slik ser spillet ut på skjermen i dag.

Nå har Star Wars Episode 1: Racer blitt relansert på GOG, etter lang tid hvor det ikke har vært tilgjengelig for salg via andre kanaler enn bruktmarkedet. Du får styre Anakin Skywalker eller en av de andre deltakerne i podracingmesterskapet, og prøve å overvinne motstanderne på 21 baner fordelt på åtte verdener.

Spillet skilter med det som en gang var ganske så heftige 3D-baner, som du må manøvrere deg gjennom i opp mot 1000 kilometer i timen. Dessuten er både lydeffektene og musikken hentet direkte fra filmen.

GOG-versjonen er selvsagt også gjort kompatibel med nye datamaskiner, noe som er godt nytt, ettersom vi skal ganske mange Windows-versjoner tilbake før dette spillet lot seg kjøre rett ut av boksen. Selve 3D-grafikken gjør også bruk av moderne oppløsninger, selv om grensesnittet (og teksturene) blir litt oppblåst.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.