Battle for Wesnoth er ute på Steam

Har du prøvd det populære strategispillet før? Nå kan du spille det på Steam (og det er selvsagt fortsatt gratis).

Battle for Wesnoth er et spill som har eksistert i evigheter (eller siden 2003), og opplevd stor popularitet på nettet. Spillet er (og har alltid vært) helt gratis, og er et turbasert fantasy-strategispill med massevis av varierte oppdrag.

Glem «free to play», dette er bare «free».
Glem «free to play», dette er bare «free».

Tonnevis av innhold

Den nyeste versjonen inkluderer 55 forskjellige kart for flerspiller, og hele 17 forskjellige enspillerkampanjer. Om du ikke er fornyd med de inkluderte kampanjene og brettene, kan du skape dine egne ved hjelp av det inkluderte redigeringsverktøyet, eller laste ned andre spilleres kampanjer.

Nå er altså Battle for Wesnoth ute på Steam, der det allerede har plukket opp mange spillere. Spillet er selvsagt fortsatt tilgjengelig utenfor Steam også, og kan som vanlig lastes ned fra det offisielle nettstedet. Den nyeste versjonen er 1.14.0, og her er en artikkel som forteller hva som er nytt. Pluss en trailer:

 

En kommentar om “Battle for Wesnoth er ute på Steam”

  1. 17 kampanjer nå, ja. Var langt fra så mange sist jeg spilte det, så må nesten spille det igjen snart

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.