Retrotimen: Messerapport fra Retrospillmessen

Remi og Otto besøkte Retrospillmessen i helgen, og forteller om opplevelsene sine.

Vi er ikke de eneste som lot oss friste til Sandefjord i helgen for å besøke Retrospillmessen – Remi og Otto fra Retrotimen podcast tok også turen, og de hadde med seg mikrofon og greier. Denne litt spesielle episoden av podcasten er tatt opp før, under og etter messen, og de fikk blant annet huket tak i messegeneral Jan Olav Hegvik for en samtale underveis.

Retrospillmessen 2018.
Retrospillmessen 2018.

Flere forbedringer

I motsetning til meg, har Remi og Otto vært på messen noen ganger før, og de har dermed et litt annet perspektiv enn meg (med tanke på at de vet hva som var annerledes i forhold til tidligere år). Det virker generelt som ting fungerte bedre i år, med bedre flyt og bedre planlegging av gulvplan enn i fjor.

Hegvik røper også at besøktstallene har vært gode (i alle fall for dag én, som var den Retrotimen rakk å dekke), og det er jo godt nytt med tanke på fremtiden. Vi krysser fingrene for messe til neste år også! Mine egne inntrykk fra messen kan du forøvrig lese her.

Her er hva Remi og Otto har å si om messen (med et lite «etterord» fra Lars):

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00) og Nea Radio (hver søndag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.