Kingdom Come-utvikleren avslører fremtidsplaner

Rollespillet får flere ekspansjonspakker og gratisoppdateringer.

Kingdom Come: Deliverance er nok det spillet jeg har kost meg mest med i år, og ved siden av Subnautica også den sterkeste kandidaten for tittelen «årets spill» i min bok. Nå har den tsjekkiske utvikleren lagt ut et slags kart over veien videre, og de røper at spillet får en rekke ekspansjoner i løpet av dette og neste år.

Selve «veikartet» kan du se her:

Før året er omme ser det altså ut som vi får tre nedlastbare ekspansjoner, to store oppdateringer og to filmer, samt støtte for modifikasjoner. En siste ekspansjon kommer neste år.

Så vidt jeg vet, har ikke Warhorse Studios kommet med noen informasjon om de individuelle utvidelsene, unntatt A Woman’s Lot, som ble nevnt i folkefinansieringskampanjen. Her får vi en kvinnelig hovedperson, og denne ekspansjonen vil være gratis for de som støttet spillet på Kickstarter. Det samme vil de to filmene være.

Hvis illustrasjonen på tidslinjen er noe å gå etter, kommer den første ekspansjonen på sensommeren, sammen med «hardcore»-modus.

En kommentar om “Kingdom Come-utvikleren avslører fremtidsplaner”

  1. Jeg har enda til gode å spille dette spillet, men jeg har store forventninger. Det er veldig trist at historisk korrekthet plutselig har blitt en målskive for politisk aktivisme i spillbransjen. Jeg ønsker utvikleren alt godt fremover.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.