Killer7 kommer til Steam

Det tidligere konsolleksklusive actionspillet dukker opp på PC til høsten.

Killer7 ble opprinnelig lansert på GameCube og PlayStation 2 i 2005, og kom fra Grasshopper Manufacture og den kjente spillskaperen Goichi Suda. Det er en litt merkelig kombinasjon av action og eventyrspill, med et unikt kontrollsystem, stilfull presentasjon og en fantasifull handling.

Vet ikke!
Vet ikke!

Ny plattform

Nå, tretten år etter den originale utgivelsen, vil det plutselig ta turen til PC. Til høsten lanseres det nemlig på Steam, ikke via originalutgiver Capcom, men via NIS America. Capcom skal imidlertid ha gitt sin velsignelse til utgivelsen – muligens forventer de såpass lave salgstall at de ikke ønsket å ta seg bryet med det selv (originalen var tross alt ingen stor salgssuksess).

PC-versjonen skilter med oppgradert grafikk og muligheten til å bruke mus og tastatur når man spiller, men ellers skal den være identisk med originalen. For mer informasjon om den, kan du jo lese Kent William Innholts anmeldelse på Gamer.no. Her har du traileren:

Mye bra stemmeskuespill der!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.