Galencia kommer til TheC64 Mini

Er et av flere nye spill som vil legges inn på systemet via oppdateringer.

Folkene bak minimaskinen TheC64 Mini har annonsert at Jason Aldreds godt mottatte arkadespill Galencia vil bli lagt inn gjennom en «firmware»-oppdatering. Spillet vil være gratis for alle som eier maskinen, og vil være ett av flere nye spill som legges inn.

Galencia er et romskytespill i Galaxians-stil, som har fått mye skryt for sine finslipte spillmekanismer. Det er også en god del mer variert enn inspirasjonskilden, og byr blant annet på «bosser» som må overvinnes.

Flere nye spill?

I motsetning til alle de eksisterende spillene på systemet, er Galencia et helt nytt spill. Det skulle ikke forundre meg om flere av de nye mysteriespillene er av nyere dato, og det er i så fall gøy å se at hobbyutviklerne som fortsatt lager kule Commodore 64-spill får vist spillene sine frem til et bredere publikum.

Galencia kommer faktisk også til Steam denne måneden, antakeligvis som første Commodore 64-spill noensinne.

Jeg tipper forresten at den «store» spillsigneringen TheC64 Mini-folkene hintet om for ikke så voldsomt lenge siden er av eldre dato.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.