Lurer du på hvordan Panzer Corps 2 blir?

Her er de første bildene og detaljene fra det kommende krigsspillet.

Det er nå over ett år siden Panzer Corps 2 ble annonsert, da uten så voldsomt mye konkret informasjon om spillet. Nå er endelig utviklerne klare for å snakke litt mer om den etterlengtede strategioppfølgeren. De har nemlig publisert sin første utviklerdagbok om spillet, der vi får servert både skjermbilder og detaljer.

Spillet dropper 2D-grafikken til fordel for Unreal-basert 3D.
Spillet dropper 2D-grafikken til fordel for Unreal-basert 3D.

I likhet med forgjengeren er Panzer Corps 2 et turbasert strategispill satt til andre verdenskrig, med et rimelig lettlært regelsett. I hvert oppdrag må du nå spesifikke mål, innen en viss mengde turer (jo raskere du oppnår målene, jo bedre). Det kan spilles alene eller sammen med en venn (evt. fiende).

Flere nyheter

Originale Panzer Corps var ment som en åndelig oppfølger til Panzer General-serien fra SSI, og likheten til den gamle nittitallsklassikeren gjennomsyret hele spillet. Oppfølgeren vil fortsette i samme spor, og mange av detaljene vil være helt like. For eksempel vil egenskapene til de ulike enhetene i spillet være helt like.

Tidlig skjermbilde.
Tidlig skjermbilde.

Men vi får også ny funksjonalitet, slik som «overrun», der stridsvogner kan ødelegge sterkt sårede enheter ved å flytte over dem, uten å benytte seg av angrepsturen sin. I tillegg vil man kunne avskjære forsyningskildene til fiendens enheter ved å omringe dem, noe som gjør at de gradvis mister slagkraften sin.

Utviklerne skal også ha gjort mye for å gjøre både sjø- og luftenheter mer interessante enn før, slik at det blir mulig å ha scenarier der man kun benytter disse. Fly vil for eksempel ikke lenger flyttes rundt som normale enheter, men være låst til flyplasser og -baser. Skip vil være mer detaljerte, og ha mer interessante skademodeller enn før.

Dette er bare noen av nyhetene, så ta en titt på utviklerdagboken for mer. Sammen med Unity of Command 2 er Panzer Corps 2 et av krigsspillene jeg gleder meg mest til for tiden, så det blir spennende å se hvordan det ender opp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.