Unity of Command 2 begynner å ta form

Det flotte strategispillet Unity of Command får en oppfølger, og nå har utviklerne gitt oss et lite glimt av hva vi kan forvente.

Sammen med Panzer Corps, er Unity of Command en av mine favoritter innenfor den noe smale sjangeren «turbasert strategi fra andre verdenskrig». Og i likhet med Panzer Corps, er Unity of Command på vei til å få en oppfølger.

Spillet begynner å ta form.
Spillet begynner å ta form.

Det er lenge siden utvikler 2×2 Games begynte å snakke om Unity of Command 2, men nå har de for første gang sluppet noen bilder fra det kommende spillet på bloggen sin. Det er viktig å understreke at grafikkmotoren fortsatt ikke er ferdigutviklet. Men jeg syntes i alle fall selv det ser rimelig snasent ut.

Pass på forsyningslinjene!

For å finne ut mer om Unity of Command, kan du lese min anmeldelse på Gamer.no. Kortversjonen er at spillet byr på rimelig lettlært strategi, men rimelig beinhard vanskelighetsgrad. Et av nøkkelbegrepene i spillet er forsyninger, for hvis ikke du klarer å sikre at enhetene dine får det de trenger hver tur, vil de etter hvert miste muligheten til å slåss.

Merk at grafikkmotoren fortsatt ikke er ferdig.
Merk at grafikkmotoren fortsatt ikke er ferdig.

Dette er kjempeviktig, fordi du hele tiden må hindre fienden i å kutte forsyningslinjene dine, samtidig som du selvsagt må speide etter muligheter for å kutte hans linjer. Det er jo tross alt mye enklere å drepe noen som ikke kan skyte tilbake.

Toeren følger i samme fotspor, men bytter altså ut 2D-grafikken med 3D, og får en litt annen visuell stil i samme slengen. Vi kan selvsagt også se frem til mange andre nyheter – kampanjen virker for eksempel mye mer åpen, og de fleste systemene ser ut til å ha gjennomgått endringer. Du kan lese mye mer om det nye spillet på utviklernes blogg.

Unity of Command 2 har ingen lanseringsdato enda.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.