Two Point Hospital er snart ute

Den åndelige oppfølgeren til Theme Hospital lanseres om få uker.

Jeg startet dagen med et møte med skalpellen på det lokale legesenteret, og dermed passer det jo greit å lage en kjapp sak på at Two Point Hospital har fått lanseringsdato. Den datoen er satt til 30. august, så spillet er altså bare en håndfull uker unna.

Den visuelle stilen er i orden.
Den visuelle stilen er i orden.

Theme Hospital 2018

Two Point Hospital lar deg drive ditt eget sykehus, der du må prøve å kurere den ene bisarre sykdommen etter den andre – og helst tjene penger på prosessen (i alle fall hvis sykehuset er privat; det er visst også en mulighet for å drive offentlig sykehus i spillet, uten at det skal være særlig mye lettere).

Spillet er åpenbart inspirert av Bullfrog-klassikeren Theme Hospital, men i motsetning til de andre etterlignerne som har kommet i årenes løp, er dette et spill med tette bånd til originalen. Blant annet jobber Theme Hospital-produsent Mark Webley på spillet, og det samme gjør grafikk-kunstner Gary Carr.

Hvis Two Point Hospital gjør det godt, vil det være det første av en serie strategi-/simulatorspill i samme gate, som visstnok alle skal være knyttet til hverandre på ett eller annet vis. Vi får krysse fingrene for at spillet blir godt, og i så tilfelle, at det også selger såpass bra at utvikleren får realisere planene sine. Et «nytt» Bullfrog hadde jo gjort seg for oss som liker denne typen spill.

Med forhåndsbestillingsrabatt koster spillet faktisk under 300 kroner på Steam. Her er en morsom liten trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.