Tesla får Atari-klassikere i ny oppdatering

Elon Musk vil også ha egenutviklede spill, og … gjøre Tesla til en spillplattform?

Om få uker vil Tesla lansere programvareversjon 9.0 for bilene sine, og i den forbindelse vil de inkludere en rekke klassiske Atari-spill, som påskeegg. Dette forteller den halvgale Tesla-sjefen Elon Musk på Twitter, der han også bekrefter at Pole Position, Tempest og Missile Command er blant spillene som forhåpentligvis skal inkluderes.

Snart kan du spille dette på Teslaen din. For en verden!
Snart kan du spille dette på Teslaen din. For en verden!

Han håper også at Pole Position skal kunne spilles med rattet, fortrinnsvis når bilen står stille.

I en senere Twitter-melding anbefaler han folk med spillutviklererfaring å søke om jobb hos Tesla, ettersom selskapet ønsker å inkludere flere spill i programvaren sin. «Vi ønsker å lage supermorsomme spill som integrerer den sentrale trykkskjermen, telefonen og bilen i opplevelsen», sier han.

Musks kommentarer ser ut til å bety at spilldatabaser som Mobygames snart må sette opp Tesla som egen plattform. Og det blir jo spennende å se hvor mange spillredaksjoner verden rundt som har det nødvendige utstyret til å teste Tesla-eksklusive spill.

Atari er forøvrig i vinden for tiden – de jobber med en ny spillkonsoll inspirert av Atari 2600.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.