Nå er The Bear Essentials helt gratis

Liker du Commodore 64-spill? Da bør du spille dette.

The Bear Essentials er et skikkelig kult plattformspill for Commodore 64, som ble utgitt på kassett og diskett for en tid tilbake. Det har hele tiden vært mulig å laste ned en gratis utgave av spillet, men den kommersielle versjonen hadde flere funksjoner som gjorde det litt bedre, slik som et supernyttig kart.

Klassisk plattform-moro.
Klassisk plattform-moro.

Nå har spillutvikler Graham Axten publisert en oppgradert utgave av den kommersielle versjonen på nettet. Den skilter med alle de originale ekstrafunksjonene, samt en helt ny lagrefunksjon som skal gjøre det enda mer spillervennlig. Du finner den nye utgaven av The Bear Essentials på Itch.io, og den kan lastes ned helt gratis (skjønt, du kan gi noen kroner til Axten om du ønsker det).

Spillet distribueres som en .d64-fil, som du kan overføre til ekte diskett eller bruke via emulator (WinVice er et greit og gratis alternativ, C64 Forever funker også). Det bør også være kompatibelt med TheC64 Mini.

Bjørn på matauk

I The Bear Essentials spiller du Bear, som må samle inn mat til familien sin før de kan gå inn i vinterdvale. Heldigvis er skogen han bor i full av epler, men å få tak i disse er lettere sagt enn gjort. Bear må hoppe og sprette seg gjennom et stort nettverk av individuelle skjermer, der skogens hissige beboere gjør det de kan for å hindre ham i å få tak i eplene han trenger.

Spillet ble opprinnelig lansert av Pond Software. Ta en titt på inntrykkene mine for mer informasjon, og om du har lyst til å se hvordan spillet fungerer kan du se meg spille det her:

Forresten, Graham Axten har også lagt ut en rekke mindre Commodore 64-spill på Itch.io, inkludert det temmelig artige Bonkey Kong. I det vesle spillet snus Donkey Kong-konseptet på hodet, og du spiller apen som må forsøke å hindre en gjeng slaskete rørleggere i å redde dama du har kidnappet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.